Download mp3 rapidshare Filmy warez

torrent megaupload hotfile
Je 20 Jan 2018 06:10

Všetky časy sú v UTC+01:00




Vložiť nový príspevok  Odpovedať k tejto téme  [ 7 príspevkov ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: CS na windows 7
PríspevokNapísané: 21 Feb 2010 11:53 
Nepripojený
VIP
VIP
Užívateľov profilový obrázok

Dátum registrácie: 29 Aug 2008 12:22
Príspevky: 210
cawte, mam windows 7 a v cs-ku mam stale vysoky ping...na windowse xp som mal ping stale 30-50 a teraz na w7 od 120-300....neda sa to nejako zmensit?

_________________
Moje uploady maju vzdy heslo www.lapaj.net


Hore
 Predmet príspevku: Re: CS na windows 7
PríspevokNapísané: 21 Feb 2010 13:33 
Nepripojený
Odborník
Odborník
Užívateľov profilový obrázok

Dátum registrácie: 21 Jan 2009 15:04
Príspevky: 397
Bydlisko: Nitra @ Lapaj.net
1. aku mas zostavu


2. nainstaloval si starsie directX 9? lebo 7 ma v sebe urcite dx11, mozno aj 10, ale 9 nema - cize ju doinstaluj aby isli lepsie hry

_________________
Obrázok


Hore
 Predmet príspevku: Re: CS na windows 7
PríspevokNapísané: 25 Feb 2010 18:46 
Nepripojený
Pokročilý
Pokročilý

Dátum registrácie: 09 Sep 2008 19:07
Príspevky: 167
MAPO napísal:
2. nainstaloval si starsie directX 9? lebo 7 ma v sebe urcite dx11, mozno aj 10, ale 9 nema - cize ju doinstaluj aby isli lepsie hry


Sorry, ale toto je somarina.


Hore
 Predmet príspevku: Re: CS na windows 7
PríspevokNapísané: 27 Feb 2010 14:58 
Nepripojený
VIP
VIP
Užívateľov profilový obrázok

Dátum registrácie: 29 Aug 2008 12:22
Príspevky: 210
tak co mam urobit aby to slo lepsie? :(

_________________
Moje uploady maju vzdy heslo www.lapaj.net


Hore
 Predmet príspevku: Re: CS na windows 7
PríspevokNapísané: 28 Feb 2010 06:26 
Nepripojený
Odborník
Odborník
Užívateľov profilový obrázok

Dátum registrácie: 21 Jan 2009 15:04
Príspevky: 397
Bydlisko: Nitra @ Lapaj.net
daj dx9 a pusti to v rezime kompatibility s win XP

_________________
Obrázok


Hore
 Predmet príspevku: Re: CS na windows 7
PríspevokNapísané: 02 Mar 2010 16:29 
Nepripojený
Pokročilý
Pokročilý

Dátum registrácie: 09 Sep 2008 19:07
Príspevky: 167
Trocha som googlil, a nasiel som, ze niekto mal ten isty problem ako ty, a vyriesil to nastavenim siete z Home network na Work network.Skus, snad pomoze.


Hore
 Predmet príspevku: Re: CS na windows 7
PríspevokNapísané: 08 Jan 2011 20:14 
Nepripojený
VIP
VIP
Užívateľov profilový obrázok

Dátum registrácie: 29 Aug 2008 12:22
Príspevky: 210
tak??e som sa s tym potrapil a pri??iel som na problem. Je potrebne ma?? vypnut?? funkciu DEP.

poÄ?itaÄ?-vlastnosti-roz???­ren?© systemov?© nastavenia-spresnenie-vykon-nastavenie-zabranenie spusteniu ??dajov-zvolit druhu mo??nos?? a nasledne pridat half-life launcher.

Dufam ??e tym aj druhemu pomo??em. Ak by ste nevedeli z toho vyjs?? na po??iadanie sprav?­m podrobnej???­ n??vod + screeny. :wink:

_________________
Moje uploady maju vzdy heslo www.lapaj.net


Hore
Zobraziť príspevky za:  Zoradiť podľa  
Vložiť nový príspevok  Odpovedať k tejto téme  [ 7 príspevkov ] 

Všetky časy sú v UTC+01:00


Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní


V tomto fóre nemôžete zakladať témy
V tomto fóre nemôžete odpovedať v témach
V tomto fóre nemôžete upravovať vlastné príspevky
V tomto fóre nemôžete mazať vlastné príspevky

Vyhľadať:
Rýchla navigácia vo fórach:  
cron
Založené na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Theme Created by HOLLYSMOKE
Theme updated to phpBB 3.1.6 by KamijouTouma
Theme Version is 3.1.6-ss2